Logo

PARTNER VAŠEHO ZDRAVÍJsme součástí skupiny AGEL, největšího soukromého poskytovatele zdravotní péče ve střední Evropě.

Rychlý kontakt

+420 582 315 111
+420 582 359 169
+420 582 359 170

O nemocnici

Lenka Kolářová z Nemocnice AGEL Prostějov se umístila na druhém místě v soutěži Sestra roku

23.10.2024

Prostějov, 23. října 2024: S potěšením oznamujeme, že Lenka Kolářová, vrchní sestra chirurgického oddělení Nemocnice AGEL Prostějov, se umístila na druhém místě prestižní soutěže Sestra roku 2024. Účast ve finále je důkazem její vynikající práce, profesionality a inovativního přístupu v oblasti ošetřovatelství.

Lenka Kolářová působí jako vrchní sestra chirurgického oddělení Nemocnice AGEL Prostějov již osmým rokem. Vede tým 60 zdravotníků a zajišťuje péči na 52 lůžkách. Kromě každodenních povinností se Lenka Kolářová věnuje také vývoji jednotné elektronické dokumentace chronických ran a dekubitů, která usnadňuje práci sestrám a zlepšuje péči o pacienty.

Jsme velmi hrdí na to, že máme v našich řadách tak skvělou sestru, jako je Lenka Kolářová. Její účast ve finále soutěže Sestra roku je potvrzením její tvrdé práce, odbornosti a lidského přístupu k pacientům," říká Mgr. Marie Jouklová, hlavní sestra Nemocnice AGEL Prostějov.

Soutěž Sestra roku oceňuje nejlepší zdravotníky z řad všeobecných sester, porodních asistentek, praktických sester a dalších nelékařských zdravotnických pracovníků.

Být finalistkou soutěže Sestra roku pro mě znamená mnoho. Je to ocenění mé práce a zároveň potvrzení, že jdeme správným směrem. Děkuji všem svým kolegům za jejich podporu a spolupráci, bez nich by to nebylo možné,“ dodává Lenka Kolářová.

Gratulujeme Lence Kolářové k jejímu úspěchu a děkujeme jí za její práci a přínos pro Nemocnici AGEL Prostějov a její pacienty.

Zpět

Kontakt pro média

Mgr. Radka Miloševská, tisková mluvčí AGEL

Mgr. Radka Miloševská
tisková mluvčí AGEL
press@agel.cz

Kontakt neslouží k objednávání pacientů na vyšetření, očkování a výdeji výsledků vyšetření

Kontakty na veškeré společnosti skupiny AGEL najdete v sekci Společnosti skupiny AGEL

Online formuláře: