Logo

PARTNER VAŠEHO ZDRAVÍJsme součástí skupiny AGEL, největšího soukromého poskytovatele zdravotní péče ve střední Evropě.

Rychlý kontakt

+420 582 315 111
+420 582 359 169
+420 582 359 170

O nemocnici

Den otevřených dveří na Gynekologicko-porodnickém oddělení Nemocnice AGEL Prostějov se blíží

9.10.2024

Prostějov, 9. října 2024: Nemocnice AGEL Prostějov srdečně zve všechny budoucí maminky, jejich partnery a širokou veřejnost na Den otevřených dveří Gynekologicko-porodnického oddělení, který se uskuteční 15. října 2024 od 14 do 17 hodin.

Během odpoledne budou mít návštěvníci jedinečnou příležitost navštívit moderně vybavené porodní sály, pokoje pro maminky a také nahlédnout na Novorozenecké oddělení. Dozvědí se, jak rozpoznat blížící se porod, kdy přijet do porodnice a jaké služby nemocnice nabízí.

Návštěvníci se mohou těšit i na osobní setkání s porodními asistentkami, lékaři a dalšími odborníky, kteří jim zodpoví všechny otázky týkající se těhotenství a porodu. „Chceme, aby se budoucí maminky u nás cítily co nejlépe. Proto jim nabízíme možnost seznámit se s prostředím a personálem ještě před samotným porodem,“ říká vrchní sestra Bc. Věra Tisoňová.

Na Dni otevřených dveří se budoucí maminky mohou těšit kromě spousty zajímavých informací také na dárky a drobné občerstvení. Na Vaši účast se těší tým Gynekologicko-porodnického oddělení.

Zpět

Kontakt pro média

Mgr. Radka Miloševská, tisková mluvčí AGEL

Mgr. Radka Miloševská
tisková mluvčí AGEL
press@agel.cz

Kontakt neslouží k objednávání pacientů na vyšetření, očkování a výdeji výsledků vyšetření

Kontakty na veškeré společnosti skupiny AGEL najdete v sekci Společnosti skupiny AGEL

Online formuláře: