Logo

PARTNER VAŠEHO ZDRAVÍJsme součástí skupiny AGEL, největšího soukromého poskytovatele zdravotní péče ve střední Evropě.

Rychlý kontakt

+420 582 315 111
+420 582 359 169
+420 582 359 170

O nemocnici

AGEL Sport Clinic pořádá v Prostějově Den otevřených dveří nejen pro sportovce každého věku

27.10.2022

Vyšetření, konzultace, prohlídky Centra sportovní a preventivní medicíny i reálné ukázky služeb čekají na všechny zájemce ve čtvrtek 3. listopadu za branami prostějovského centra AGEL Sport Clinic. Zařízení zaměřené na sportovní a preventivní medicínu pořádá Den otevřených dveří, který je určen jak profesionálním a amatérským sportovcům všech věkových skupin, tak i nesportující populaci.

„Akce je určena sportovcům všech výkonnostních i věkových kategorií a také všem, kteří se o sportovní a preventivní medicínu zajímají. Určitě tedy rádi potkáme například trenéry, vedoucí sportovních zájmových kroužků, nebo i rodiče malých sportovců, které tato problematika zajímá,“ říká Mgr. Gabriela Holíková, vedoucí AGEL Sport Clinic.

V rámci akce si budou příchozí zájemci moci prohlédnout prostory a vybavení Centra sportovní a preventivní medicíny, budou moci využít konzultace s nutričním terapeutem, sportovním a rehabilitačním lékařem, nebo fyzioterapeutem. Chybět pak nebudou ani bezplatná vyšetření klenby nohou, orientační vyšetření pohybového aparátu, aplikace tejpů, analýza složení těla či zdravé občerstvení.

„Akci koncipujeme tak, aby si přišli na své opravdu všichni – od sportovců po běžné rodiny s dětmi. Program akce proto bude pestrý a nabídne také prostor pro libovolné dotazy a konzultace,“ dodává Mgr. Gabriela Holíková.

Den otevřených dveří prostějovského Centra sportovní a preventivní medicíny AGEL Sport Clinic proběhne ve čtvrtek 3. listopadu od 14 do 18 hodin přímo v centru AGEL Sport Clinic, které bylo v rámci Nemocnice AGEL Prostějov otevřeno v roce 2013. Vstup na akci je zdarma a je možný bez jakékoliv registrace.

AGEL Sport Clinic je moderní pracoviště zaměřené na poskytování služeb nejen sportovcům vrcholovým a výkonnostním, ale i rekreačním hobby sportovcům, sportující mládeži a dětem. Díky komplexním informacím a výsledkům vyšetření centrum pomáhá ke zkvalitňování a vyšší efektivitě tréninkového procesu, což je hlavní výhoda oproti ostatním pracovištím, která provádějí podobná vyšetření, ovšem odděleně, bez možnosti komplexního pohledu na pacienta.

Zpět

Kontakt pro média

e-mail: press@agel.cz

Kontakt neslouží k objednávání pacientů na vyšetření, očkování a výdeji výsledků vyšetření

Kontakty na veškeré společnosti skupiny AGEL najdete v sekci Společnosti skupiny AGEL

Online formuláře: