Logo

PARTNER VAŠEHO ZDRAVÍJsme součástí skupiny AGEL, největšího soukromého poskytovatele zdravotní péče ve střední Evropě.

Rychlý kontakt

+420 582 315 111
+420 582 359 169
+420 582 359 170

O nemocnici

Porodnice Nemocnice Prostějov zve na Den otevřených dveří

27.9.2019

Navštívit porodní sál i nadstandardní pokoje, seznámit se s porodními asistentkami, ale také si vyzkoušet produkty pro sebe i miminko mohou zájemkyně i s doprovodem ve čtvrtek 3. října od 14 do 18 hodin v prostorách porodnice Nemocnice Prostějov, která patří do skupiny AGEL. K dispozici návštěvníkům bude i laktační poradkyně a lékař.

Nastávající rodiče se dozví praktické informace k porodu i šestinedělí. „Poradíme budoucím rodičkám, jak poznat, že přichází porod a kdy vyrazit do porodnice, seznámíme je s našimi porodními asistentkami, které maminky doprovodí na porodní sál i do pokojů. Ženy se také dozví, jaké polohy při porodu volit a koho vzít na porodní sál. Představíme jim bonding, neboli proces utváření vazby mezi novorozencem a matkou bezprostředně po porodu, a kompletní péči před, během i po porodu, aby se mohly rozhodnout, zda přivedou své dítě na svět právě v naší porodnici,“ říká Bc. Věra Tisoňová, vrchní sestra gynekologicko – porodnického oddělení Nemocnice Prostějov a dodává, že pro odborné dotazy bude přítomný také lékař.

Zdravotníci z novorozeneckého oddělení vysvětlí zájemcům, jak správně kojit, koupat či přebalovat miminko. „Představím maminkám, jaké další možnosti stravování v šestinedělí kromě kojení mají, zodpovím dotazy týkající se laktace a informuji je o podmínkách zapůjčení monitorů dechu,“ popisuje Andrea Pechová, staniční sestra novorozeneckého oddělení Nemocnice Prostějov s tím, že si maminky také mohou vyzkoušet odsávačky, přírodní kosmetiku i vitamínové doplňky pro sebe a jejich čerstvě narozená miminka.

V rámci Dne otevřených dveří se nastávající maminky dozví o nabídce předporodních kurzů i těhotenského cvičení. Zájemci mohou přicházet přímo na oddělení v pavilonu E, ve druhém patře i bez předchozí objednávky.

Zpět

Kontakt pro média

e-mail: press@agel.cz

Kontakt neslouží k objednávání pacientů na vyšetření, očkování a výdeji výsledků vyšetření

Kontakty na veškeré společnosti skupiny AGEL najdete v sekci Společnosti skupiny AGEL

Online formuláře: