Logo

PARTNER VAŠEHO ZDRAVÍJsme součástí skupiny AGEL, největšího soukromého poskytovatele zdravotní péče ve střední Evropě.

Rychlý kontakt

+420 582 315 111
+420 582 359 169
+420 582 359 170

O nemocnici

AGEL Sport Clinic zve sportovce všech výkonností na Den otevřených dveří

23.11.2018

Brány prostějovského centra sportovní a preventivní medicíny AGEL Sport Clinic se ve čtvrtek 29. listopadu otevřou všem zájemcům o sportovní medicínu. Zdravotnické zařízení pořádá Den otevřených dveří, v rámci kterého si budou moci návštěvníci z řad veřejnosti prohlédnout vybavení i prostory centra, poradit se s odborníky na výživu nebo si nechat zdarma aplikovat tejpy. Akce je určena především amatérským a profesionálním sportovcům a lidem, kteří se o problematiku sportovní medicíny zajímají.

Centrum sportovní a preventivní medicíny AGEL Sport Clinic nabízí profesionálním i rekreačním sportovcům komplexní zdravotnický servis zaměřený na sportovní prohlídky, ale i fyzioterapii. Ve čtvrtek 29. listopadu pak názorně předvede komplexnost svých služeb všem, kteří přijdou na Den otevřených dveří.

„Rozhodli jsme se historicky poprvé uspořádat den otevřených dveří a ukázat naše centrum všem, kteří mají o problematiku sportovní medicíny zájem. Uvítáme sportovce všech výkonností, trenéry i rodiče se sportujícími dětmi. Každý si u nás určitě přijde na své,“ zve MUDr. Nikola Bárková, vedoucí centra sportovní a preventivní medicíny AGEL Sport Clinic s tím, že na příchozí čeká prohlídka prostor, ukázka služeb, konzultace, bezplatné tejpování i zdravé občerstvení.

Akce proběhne ve čtvrtek 29. listopadu od 13 do 18 hodin přímo v centru AGEL Sport Clinic, které bylo v rámci Nemocnice Prostějov otevřeno v roce 2013.

Moderní pracoviště své služby poskytuje nejen sportovcům vrcholovým a výkonnostním, ale i rekreačním hobby sportovcům, sportující mládeži a dětem. Díky komplexním informacím a výsledkům vyšetření centrum pomáhá ke zkvalitňování a vyšší efektivitě tréninkového procesu, což je hlavní výhoda oproti ostatním pracovištím, která provádějí podobná vyšetření, ovšem odděleně, bez možnosti komplexního pohledu na pacienta.

 

Zpět

Kontakt pro média

e-mail: press@agel.cz

Kontakt neslouží k objednávání pacientů na vyšetření, očkování a výdeji výsledků vyšetření

Kontakty na veškeré společnosti skupiny AGEL najdete v sekci Společnosti skupiny AGEL

Online formuláře: