Logo

PARTNER VAŠEHO ZDRAVÍJsme součástí skupiny AGEL, největšího soukromého poskytovatele zdravotní péče ve střední Evropě.

Rychlý kontakt

+420 582 315 111
+420 582 359 169
+420 582 359 170

O nemocnici

Nemocnice Prostějov zve na Den zdraví plný bezplatných vyšetření

4.5.2018

Kontrola pigmentových znamének, nácvik správné hygieny rukou, konzultace se specialisty na rehabilitaci či na karcinom prsu - to je jen zlomek aktivit, které chystá na čtvrtek 10. května Nemocnice Prostějov, člen skupiny AGEL. V rámci akce Den prevence zdraví nabídne nemocnice zájemcům zdarma možnost vyšetření i konzultací, a to navíc i bez žádanek či předchozích objednávek.

 „Pro zachování dobrého zdraví je prevence zcela zásadní. Drtivou většinu zdravotních obtíží dnes umíme efektivně léčit, ve většině případů je to ale právě včasný záchyt, který rozhodne o úspěšnosti léčby. Lidé bohužel občas na prevenci zapomínají, podceňují ji, nebo raději opomíjejí kvůli nutným finančním výdajům. To chceme naší preventivní akcí změnit,“ vysvětluje hlavní sestra Nemocnice Prostějov Mgr. Marie Jouklová s tím, že akce je určena jak lidem, kteří jsou jen zvědaví na svůj zdravotní stav, tak i všem, které trápí jakékoliv obtíže a návštěvu lékaře zatím odkládali.

Den prevence zdraví v prostějovské nemocnici se letos zaměří na tematiku melanomu, karcinomu prsu, hygieny rukou i rehabilitace. „Zájemci si budou moci nechat vyšetřit svá znaménka, poradit se ohledně ochrany před sluncem, vyzkoušet si správnou hygienu rukou, vyzkoušet si některé rehabilitační procedury, seznámit se s robotickou rehabilitací nebo si natrénovat samovyšetření prsu na modelu,“ prozrazuje Mgr. Jouklová s tím, že součástí akce budou také prohlídka části prostor rehabilitace.

Den prevence zdraví proběhne ve čtvrtek 10. května ve vstupní hale Nemocnice Prostějov, a to v čase od 13.00 do 18.00 hodin. Zájemci mohou přicházet bez předchozího objednání. „Tematicky jsme celou akci pojali pestře tak, aby si každý přišel na své, a navíc čas přizpůsobili i pracujícím zájemcům. Věříme, že účast bude velká a především přesvědčíme ke konzultacím a vyšetřením ty, kteří mají pochybnosti o svém zdravotním stavu,“ uzavírá Mgr. Marie Jouklová.

 

 

Zpět

Kontakt pro média

e-mail: press@agel.cz

Kontakt neslouží k objednávání pacientů na vyšetření, očkování a výdeji výsledků vyšetření

Kontakty na veškeré společnosti skupiny AGEL najdete v sekci Společnosti skupiny AGEL

Online formuláře: