Logo

PARTNER VAŠEHO ZDRAVÍJsme součástí skupiny AGEL, největšího soukromého poskytovatele zdravotní péče ve střední Evropě.

Rychlý kontakt

+420 582 315 111
+420 582 359 169
+420 582 359 170

O nemocnici

Porodnice Nemocnice Prostějov otevře své brány veřejnosti

29.3.2018

Nastávající maminky a tatínkové z Prostějovska si budou moci už příští čtvrtek 5. dubna prohlédnout prostory porodního sálu i novorozeneckého oddělení, seznámit se osobně s porodními asistentkami a navíc si i zdarma vyslechnout přednášku ohledně přípravy k porodu. Nemocnice Prostějov, člen skupiny AGEL, zve všechny zájemce z řad nastávajících rodičů na Den otevřených dveří gynekologicko-porodnického oddělení, který zdarma nabídne seznámení s prostory i personálem, přednášku i prezentaci produktů pro maminky a děti.

„Dnešní maminky se o porod a celkově i předporodní přípravu a péči o novorozence zajímají daleko více, než tomu bylo v minulosti. Pečlivěji vybírají místo, kde přijde jejich dítě na svět, zajímají se o možnosti porodu i péči po narození miminka. Z toho důvodu jim nabízíme možnost nejen se osobně na cokoliv zeptat, ale také si prohlédnout naše prostory, tak aby se mohly informovaně rozhodnout,“ vysvětluje Bc. Věra Tisoňová, vrchní sestra gynekologicko-porodnického oddělení Nemocnice Prostějov s tím, že prohlídky porodnice, stejně jako předporodní kurzy a přednášky, nabízí Nemocnice Prostějov zájemkyním pravidelně v průběhu celého roku.

Součástí Dne otevřených dveří ve čtvrtek 5. dubna bude kromě prohlídky prostor i výklad porodních asistentek ohledně chodu porodnice, potřebné výbavy do porodnice, průběhu a možností porodu či péče o novorozené miminko.

„Jakmile se porod rozběhne, často již není prostor na dotazy ani dlouhé rozmýšlení. Už před porodem proto maminky seznamujeme s tím, co je při porodu čeká, a zároveň je informujeme o veškerých možnostech, které u nás mohou využít k ulehčení či zpříjemnění porodu a prvních dní po něm,“ dodává Věra Tisoňová.

Den otevřených dveří gynekologicko-porodnického oddělení Nemocnice Prostějov proběhne ve čtvrtek 5. dubna od 14.00 do 18.00 hodin. Zájemci mohou přicházet přímo na oddělení i bez předchozí objednávky.

 

 

Zpět

Kontakt pro média

e-mail: press@agel.cz

Kontakt neslouží k objednávání pacientů na vyšetření, očkování a výdeji výsledků vyšetření

Kontakty na veškeré společnosti skupiny AGEL najdete v sekci Společnosti skupiny AGEL

Online formuláře: