Logo

PARTNER VAŠEHO ZDRAVÍJsme součástí skupiny AGEL, největšího soukromého poskytovatele zdravotní péče ve střední Evropě.

Rychlý kontakt

+420 582 315 111
+420 582 359 169
+420 582 359 170

O nemocnici

Call centrum v Nemocnici Prostějov funguje už měsíc

19.12.2017

Už více než měsíc funguje v Nemocnici Prostějov zvlášť zřízená informační linka pro pacienty a jejich příbuzné, kterou obsluhuje speciálně vyškolená všeobecná sestra. Právě díky odborné a zkušené telefonní operátorce se mohou pacienti rovnou objednat bez zbytečného přepojování, spojit vyšetření do jednoho dne, zeptat se i na detailní informace ohledně hospitalizací, průběhu vyšetření či zákroku, nebo nutné přípravy před vyšetřením.

 „Za celý měsíc fungování se na nás pacienti nejčastěji obraceli s dotazy spojenými s návštěvou ambulantního lékaře. Nejvíce je zajímala délka čekací doby v dané ambulanci, jméno ordinujícího lékaře a ordinační doba. Mezi nejčastější dotazy také patřily otázky týkající se průběhu vyšetření a jak se na vyšetření připravit,“ uvedla zdravotní sestra Jana Kozárková, která informační call centrum obsluhuje a dodala, že naopak málo dotazů zaznamenala na nadstandardní služby, které nemocnice poskytuje.

Jedním z důvodů, proč se Nemocnice Prostějov rozhodla call centrum zřídit, kromě zvyšování kvality péče o pacienty, bylo také usnadnění práce zdravotníkům při objednávání a zkrácení čekací lhůty na vyšetření.

„Od listopadu využíváme centrální objednávací systém, takže pomocí online diářů ihned vidím, kdy mohu pacienta objednat tak, aby na sebe vyšetření co nejlépe navazovala a pacient nemusel dlouho čekat. Díky tomu odpadá složité telefonování do několika ordinací a hledání vhodných termínů, které pak spolu mohou kolidovat,“ vysvětlila telefonní operátorka Jana Kozárková s tím, že úplnou novinkou je také možnost objednání k vyšetření optometristou k předpisu brýlí, přímo v prostorách oční optiky vedle očního oddělení.

Pacienti se mohou na informační linku dovolat každý všední den od 7:30 do 15:30 na čísle 582 315 315. Ve dnech vánočních svátků bude provoz přerušen a zájemci se budou moci dovolat zase 2. ledna.

 

 

Zpět

Kontakt pro média

e-mail: press@agel.cz

Kontakt neslouží k objednávání pacientů na vyšetření, očkování a výdeji výsledků vyšetření

Kontakty na veškeré společnosti skupiny AGEL najdete v sekci Společnosti skupiny AGEL

Online formuláře: