Logo

PARTNER VAŠEHO ZDRAVÍJsme součástí skupiny AGEL, největšího soukromého poskytovatele zdravotní péče ve střední Evropě.

Rychlý kontakt

+420 582 315 111
+420 582 359 169
+420 582 359 170

O nemocnici

Nemocnice Prostějov zve nastávající rodiče na Den otevřených dveří v porodnici

2.12.2016

Nastávající maminky, tatínkové, ale i všichni zájemci o tematiku porodnictví si přijdou na své v Nemocnici Prostějov, která je členem skupiny AGEL. Zdejší gynekologicko-porodnické oddělení pořádá ve středu 7. prosince Den otevřených dveří, který zahrne prohlídky porodního sálu, oddělení i ambulancí, rady ohledně příjezdu do porodnice a také diskuzi se zdravotníky.

„Pro každého člověka je určitě příjemnější a méně stresující přicházet do známého prostředí. Obzvláště pak ve chvíli, kdy jej čeká náročný a pro mnohé maminky taktéž zatím neznámý zážitek v podobě porodu. Nastávajícím maminkám proto pravidelně nabízíme možnost prohlídky porodních sálů i novorozeneckého oddělení, stejně jako předporodní kurzy a přednášky,“ vysvětluje Bc. Věra Tisoňová, vrchní sestra gynekologicko-porodnického oddělení Nemocnice Prostějov.

Součástí Dne otevřených dveří je přitom kromě prohlídky prostor i výklad porodních asistentek ohledně chodu porodnice, průběhu porodu či péče o novorozené miminko, a také prezentace produktů pro maminky a děti.

„Jakmile se porod rozběhne, často již není prostor na dotazy ani dlouhé rozmýšlení. Už před porodem proto maminky seznamujeme s tím, co je při porodu čeká, a zároveň je informujeme o veškerých možnostech, které u nás mohou využít k ulehčení či zpříjemnění porodu a prvních dní po něm,“ dodává Věra Tisoňová. 

Akce bude probíhat v prostorách gynekologicko-porodnického oddělení Nemocnice Prostějov ve středu 7. prosince od 14.00 do 18.00 hodin. Zájemci mohou přicházet kdykoliv v tomto čase, zdarma a bez objednávky.

 

 

 

Zpět

Kontakt pro média

e-mail: press@agel.cz

Kontakt neslouží k objednávání pacientů na vyšetření, očkování a výdeji výsledků vyšetření

Kontakty na veškeré společnosti skupiny AGEL najdete v sekci Společnosti skupiny AGEL

Online formuláře: