Logo

PARTNER VAŠEHO ZDRAVÍJsme součástí skupiny AGEL, největšího soukromého poskytovatele zdravotní péče ve střední Evropě.

Rychlý kontakt

+420 582 315 111
+420 582 359 169
+420 582 359 170

O nemocnici

V Prostějově a Olomouci opět startují předporodní kurzy pro budoucí maminky

12.10.2016

Po prázdninové pauze mohou nastávající maminky v Prostějově i v Olomouci znovu zavítat na lekce předporodní přípravy. Nemocnice Prostějov, člen skupiny AGEL, nabízí těhotným ženám nové termíny přednášek, které se zaměří na přípravu k porodu i jeho snazší zvládnutí. Zatímco do prostějovské nemocnice mohou ženy docházet na předporodní přednášky již týden, v Olomouci začnou kurzy ve čtvrtek 27. října.

„Dnešní maminky chtějí být informované a na porod připravené, proto stále více roste zájem o předporodní kurzy a přednášky, na kterých se dozvídají vše potřebné. My jim tyto informace nabízíme prostřednictvím kvalifikovaných odborníků, kteří jsou nejen znalí, ale také zkušení, díky čemuž mohou maminkám poskytnout opravdu užitečné a ověřené tipy,“ prozrazuje Bc. Věra Tisoňová, vrchní sestra gynekologicko-porodnického oddělení Nemocnice Prostějov.

Téma přednášek je vždy stejné. „Probíráme přípravu na porod a jeho průběh, co si sbalit do porodnice a jak vůbec poznat blížící se porod, úlevové polohy a pomůcky při porodu, ale třeba i téma otce u porodu nebo další. Maminky samozřejmě mají prostor k diskuzi, takže probrat můžeme cokoliv, co je zajímá,“ dodává Bc. Věra Tisoňová s tím, že součástí přednášky je vždy také seznámení s porodnicí Nemocnice Prostějov, jejím chodem i nabídkou.

Přijít na přednášku mohou zájemkyně v jakékoliv fázi těhotenství, a to na základě objednávky e-mailem na adrese vera.tisonova@npv.agel.cz. Cena přednášky je 200 korun, přičemž většina zdravotních pojišťoven na její úhradu přispívá.

Lekce předporodní přípravy pořádá Nemocnice Prostějov v zasedací místnosti nemocnice na adrese Mathonova 291/1 Prostějov, ale také v Olomouci v budově Polikliniky AGEL Olomouc na adrese Jeremenkova 40/1056.

 

Zpět

Kontakt pro média

e-mail: press@agel.cz

Kontakt neslouží k objednávání pacientů na vyšetření, očkování a výdeji výsledků vyšetření

Kontakty na veškeré společnosti skupiny AGEL najdete v sekci Společnosti skupiny AGEL

Online formuláře: