Logo

PARTNER VAŠEHO ZDRAVÍJsme součástí skupiny AGEL, největšího soukromého poskytovatele zdravotní péče ve střední Evropě.

Rychlý kontakt

+420 582 315 111
+420 582 359 169
+420 582 359 170

O nemocnici

AGEL se prezentoval na Burze práce v Olomouci

21.9.2016

Nechat si změřit tlak, vyzkoušet si správné mytí rukou, naučit se srdeční masáž a ještě mnoho dalšího mohli návštěvníci úterní Burzy práce na olomouckém výstavišti Flora, kteří zavítali k reprezentačnímu stánku AGELU a dceřiné společnosti Středomoravské nemocniční.

„Přicházeli k nám nejen žáci základních a středních škol, kteří se zapojili do poznávacího kvízu nebo si zkoušeli resuscitaci, ale také uchazeči o zaměstnání ve zdravotnictví. Hodně převažoval zájem o pozici sanitáře a pak o práci v laboratoři a administrativě,“ uvedla vrchní sestra dětského oddělení Nemocnice Prostějov Mgr. Jana Dočkalová, která společnost reprezentovala spolu s kolegyněmi z nemocnic Přerov a Šternberk.

Interaktivní úkoly však nebyly jedinou zajímavostí, kterou se skupina AGEL mohla pochlubit. „Celý stánek jsme pojali ve stylu „Nemocnice včera a dnes“, takže jsme návštěvníkům ukázali několik historických nástrojů v porovnání s těmi současnými, které lékaři využívají. Zároveň jsme se také oblékly do současných, ale i dobových uniforem,“ dodala personálně organizační manažerka Mgr. Soňa Chlumová, která prezentaci organizovala.

Zpět

Kontakt pro média

e-mail: press@agel.cz

Kontakt neslouží k objednávání pacientů na vyšetření, očkování a výdeji výsledků vyšetření

Kontakty na veškeré společnosti skupiny AGEL najdete v sekci Společnosti skupiny AGEL

Online formuláře: