Logo

PARTNER VAŠEHO ZDRAVÍJsme součástí skupiny AGEL, největšího soukromého poskytovatele zdravotní péče ve střední Evropě.

Rychlý kontakt

+420 582 315 111
+420 582 359 169
+420 582 359 170

O nemocnici

Rekonstrukce rehabilitačního oddělení Nemocnice Prostějov vstoupila do druhé etapy

7.7.2016

Stavební dělníci v těchto dnech ukončili první etapu rekonstrukce Centra léčebné rehabilitace Nemocnice Prostějov, která je členem skupiny AGEL. Pacienti tak mají k dispozici zmodernizovanou ambulantní přízemní část oddělení. Projekt bude nyní pokračovat druhou etapou, při které dojde k rekonstrukci lůžkové části rehabilitace. Celá rekonstrukce bude hotová letos v září a vyžádá si celkem 25 miliónů korun.

Centrum léčebné rehabilitace dostává zcela nový kabát, díky kterému se pacienti dočkají komfortnějšího prostředí. Došlo k úpravě dispozičního řešení, k výměně vzduchotechniky, inženýrských sítí i podlahových krytin. „Pacienti ale nejvíce ocení nové šatny, které budou nově zcela samostatné pro klienty, kteří míří na vodoléčbu a klienty, kteří absolvují jiné rehabilitační procedury. A k dispozici bude také zcela nový bazén,“ poodhalil hlavní správce Středomoravské nemocniční Ing. Vladimír Olejníček.

Stavba nyní vstupuje do své druhé etapy, při které bude rekonstruována lůžková část rehabilitačního oddělení. „Pacienti se nemusí obávat, že by došlo k uzavření oddělení. Pro jejich hospitalizaci využijeme lůžkový fond chirurgických oborů. Chtěli bychom však všechny požádat o toleranci a trpělivost s ohledem na stavební provoz a dočasně ztížené podmínky na oddělení. Konečný výsledek však přinese další zkvalitnění poskytované péče,“ uvedl předseda představenstva Středomoravské nemocniční Ing. Tomáš Uvízl.

Centrum léčebné rehabilitace Nemocnice Prostějov se s plným spektrem rehabilitačně terapeutických možností léčby řadí k nejmodernějším v republice. Kromě široké nabídky rehabilitačních technik, které fyzioterapeuti ovládají, je součástí oddělení také pracoviště ergoterapie, kde se provádí výcvik všedních denních činností a testování zbytkového funkčního potenciálu u trvale postižených pacientů.

Zpět

Kontakt pro média

e-mail: press@agel.cz

Kontakt neslouží k objednávání pacientů na vyšetření, očkování a výdeji výsledků vyšetření

Kontakty na veškeré společnosti skupiny AGEL najdete v sekci Společnosti skupiny AGEL

Online formuláře: