Logo

PARTNER VAŠEHO ZDRAVÍJsme součástí skupiny AGEL, největšího soukromého poskytovatele zdravotní péče ve střední Evropě.

Rychlý kontakt

+420 582 315 111
+420 582 359 169
+420 582 359 170

O nemocnici

Nemocnice Prostějov nabízí nově předporodní kurzy i v Olomouci

16.5.2016

O předporodní kurzy a přednášky Nemocnice Prostějov, která je členem skupiny AGEL, projevuje zájem stále více budoucích maminek z Olomoucka. Nemocnice se proto rozhodla otevřít nové odborné předporodní kurzy přímo v Olomouci. Nejbližší termín se uskuteční již ve čtvrtek 19. května v prostorách Polikliniky AGEL Olomouc na Jeremenkově ulici.

Nastávající maminky mohou navštívit samostatné přednášky zaměřené na přípravu k porodu i jeho průběh, ale také si vyzkoušet čaje pro těhotné a kojící maminky nebo dětskou kosmetiku. „Dnešní maminky chtějí být informované a na porod připravené, proto stále více roste zájem o předporodní kurzy a přednášky. Dlouhé dojíždění ale může být ke konci těhotenství nepříjemné, proto jsme se rozhodli rozšířit nabídku našich kurzů z Prostějova i dále, do Olomouce,“ vysvětluje Bc. Věra Tisoňová, vrchní sestra gynekologicko-porodnického oddělení Nemocnice Prostějov.

Lekce předporodní přípravy v Olomouci budou probíhat jedenkrát měsíčně, a to vždy ve čtvrtky v 16:30 hodin. Nejbližšími termíny je čtvrtek 19. května a čtvrtek 16. června. Přijít přitom mohou zájemkyně v jakékoliv fázi těhotenství, a to na základě objednávky e-mailem na adrese vera.tisonova@npv.agelcz. Kurzy probíhají v budově Polikliniky AGEL Olomouc, Jeremenkova 40/1056, Olomouc.  Cena lekce je 200 korun, přičemž většina zdravotních pojišťoven na jeho úhradu přispívá.

Kurzy předporodní přípravy budou zaměřeny na přípravu k porodu i jednotlivé porodní fáze, především pak na praktické rady ohledně správného dýchání či možných úlevových poloh. „Maminkám také poradíme kdy se vydat do porodnice a co si s sebou sbalit, a to nejen na dobu porodu, ale i na nejbližší dny po porodu,“ dodává Bc. Věra Tisoňová  s tím, že součástí kurzů budou vždy i ukázky a ochutnávky produktů pro maminky a miminka, od čajů pro těhotné a kojící maminky, až pro širokou škálu dětské kosmetiky.

Zpět

Kontakt pro média

e-mail: press@agel.cz

Kontakt neslouží k objednávání pacientů na vyšetření, očkování a výdeji výsledků vyšetření

Kontakty na veškeré společnosti skupiny AGEL najdete v sekci Společnosti skupiny AGEL

Online formuláře: