Logo

PARTNER VAŠEHO ZDRAVÍJsme součástí skupiny AGEL, největšího soukromého poskytovatele zdravotní péče ve střední Evropě.

Rychlý kontakt

+420 582 315 111
+420 582 359 169
+420 582 359 170

O nemocnici

Nemocnice Prostějov dnes slavnostně otevřela nové parkoviště

2.11.2015

Do ostrého provozu dnes vstoupilo slavnostním otevřením parkoviště Nemocnice Prostějov, která je členem skupiny AGEL. Pacienti, návštěvníci i zaměstnanci nemocnice tak mají k dispozici i se 149 novými místy celkem na 300 možností, kde vozidlo zaparkovat.

Symbolickou stuhu dnes při slavnostním otevření parkoviště přestřihli předseda představenstva Středomoravské nemocniční Ing. Tomáš Uvízl, primátorka Prostějova RNDr. Alena Rašková, hejtman Olomouckého kraje Ing. Jiří Rozbořil a 1. náměstek hejtmana MUDr. Michael Fischer.

„Věřím, že s novým parkovištěm výrazně ubude starostí pacientům i zaměstnancům nemocnice, kteří dosud hledali volné místo k zaparkování jen velmi těžko. Doufám, že lidi potěší také fakt, že od 1. listopadu jsme se rozhodli snížit cenu parkovného, a to tak, že celá první hodina je zdarma,“ uvedl předseda představenstva Středomoravské nemocniční Ing. Tomáš Uvízl s tím, že dosud měli řidiči gratis prvních 30 minut parkování.

Nová parkovací plocha byla osázena čtyřmi desítkami mladých stromů. „Vybrali jsme druh stromu s názvem katalpa, a to proto, že způsobuje nejméně alergií,“ vysvětlil hlavní správce Nemocnice Prostějov Ing. Vladimír Olejníček.

Celková investice do nového parkoviště, na které se podílela nemocnice, Olomoucký kraj i Město Prostějov, si vyžádala zhruba sedm miliónů korun.

Zpět

Kontakt pro média

e-mail: press@agel.cz

Kontakt neslouží k objednávání pacientů na vyšetření, očkování a výdeji výsledků vyšetření

Kontakty na veškeré společnosti skupiny AGEL najdete v sekci Společnosti skupiny AGEL

Online formuláře: