Logo

PARTNER VAŠEHO ZDRAVÍJsme součástí skupiny AGEL, největšího soukromého poskytovatele zdravotní péče ve střední Evropě.

Rychlý kontakt

+420 582 315 111
+420 582 359 169
+420 582 359 170

O nemocnici

I v letošním roce Nemocnice Prostějov nabídne přednášky pro těhotné ženy

5.2.2015

Nemocnice Prostějov, člen skupiny AGEL, nabízí i v letošním roce nastávajícím rodičům přednášky zaměřené na přípravu k porodu či kojení. Jejich smyslem je především pomoci budoucím maminkám připravit se na porod a první týdny péče o novorozené miminko, nechybí ale prostor pro jakékoliv dotazy. Letošní cyklus přednášek odstartuje ve čtvrtek 12. února, nastávající maminky si ale mohou z nabídky termínů vybrat jakýkoliv.

„Těhotenství a první týdny po porodu jsou obdobím plným změn, a to zejména pro prvorodiče. Právě ti se nejčastěji ptají na rozličné otázky týkající se porodu, péče o dítě či kojení - což je samozřejmě správný a zodpovědný přístup. Aby získali informace komplexní, nabízíme jim odborné přednášky, na kterých dostanou odpovědi na své dotazy a dozví se možná i věci, které je zatím nenapadly,“ vysvětluje vrchní sestra gynekologicko-porodnického oddělení Bc. Věra Tisoňová.

Gynekologicko-porodnické oddělení Nemocnice Prostějov pořádá přednášky dvojího typu – se zaměřením na předporodní přípravu, nebo týkající se kojení. Každý zájemce si přitom může vybrat, kterou z přednášek a kdy navštíví.

První přednáška v tomto roce se bude týkat přípravy k porodu a proběhne ve čtvrtek 12. února. Další přednášky na toto téma pak proběhnou vždy jednou do měsíce. Přednáška na téma kojení proběhne poprvé 19. února a poté každý druhý měsíc. „Výhodou našich přednášek je jednorázovost. Na rozdíl od kurzů, kde je kvůli návaznosti lekcí potřebná pravidelná docházka a navíc zabírají množství času i peněz, u nás se vše podstatné dozvíte během jedné přednášky, jejíž termín si můžete sami vybrat podle vašich možností,“ říká vrchní sestra s tím, že na přednášku je však potřeba se týden předem objednat, s ohledem na omezenou kapacitu místnosti.

Přednášky pro těhotné ženy probíhají v zasedací místnosti polikliniky v 5. patře, a to vždy od 11.00 do 13.00 hodin. Cena přednášky je 200 korun. Objednávky probíhají e-mailem na vera.tisonova@npv.agel.cz.

Pro zájemkyně o cvičení nabízí Nemocnice Prostějov dále také cvičení pro těhotné, které probíhá v pondělky a pátky od 12.00 do 13.00 hodin v tělocvičně oddělení rehabilitace. Cena jednoho vstupu na cvičení je 40 korun.

Zpět

Kontakt pro média

e-mail: press@agel.cz

Kontakt neslouží k objednávání pacientů na vyšetření, očkování a výdeji výsledků vyšetření

Kontakty na veškeré společnosti skupiny AGEL najdete v sekci Společnosti skupiny AGEL

Online formuláře: