Logo

PARTNER VAŠEHO ZDRAVÍJsme součástí skupiny AGEL, největšího soukromého poskytovatele zdravotní péče ve střední Evropě.

Rychlý kontakt

+420 582 315 111
+420 582 359 169
+420 582 359 170

O nemocnici

Nemocnice Prostějov nově nabízí nastávajícím maminkám lekce předporodního plavání

9.10.2017

Novou službu pro těhotné ženy čerstvě zavedlo gynekologicko-porodnické oddělení Nemocnice Prostějov, která je členem skupiny AGEL. Zájemkyně z řad nastávající maminek mohou využívat také lekce předporodního plavání, které probíhá každé pondělí v nově zrekonstruovaném bazénu Centra léčebné rehabilitace Nemocnice Prostějov.

„Pobyt v bazénu pomáhá uvolnit svalové napětí a odlehčit namáhaným kloubům. Díky cvičení ve vodě pak maminky mohou posilovat nejvíce svalových skupin najednou,“ vysvětluje vrchní sestra gynekologicko-porodnického oddělení Nemocnice Prostějov Bc. Věra Tisoňová a dodává, že těhotenské plavání je nejvhodnější pro ženy od 13. do 20. týdne těhotenství.

Kurzy plavání pro nastávající maminky probíhají pod vedením zkušených fyzioterapeutek z Centra léčebné rehabilitace Nemocnice Prostějov a trvají celkem pětačtyřicet minut. „Celá lekce těhotenského cvičení ve vodě je koncipována především jako relaxační a pohodová záležitost, přesto by nastávající maminky měly svou účast zkonzultovat se svým ošetřujícím gynekologem,“ dodává Bc. Věra Tisoňová z Nemocnice Prostějov.

Zájemkyně o lekce předporodního plavání se musí předem registrovat, a to jednoduše online na stránkách Nemocnice Prostějov: http://prednaskyprotehotne.nemocniceprostejov.agel.cz/

Zpět

Kontakt pro média

e-mail: press@agel.cz

Kontakt neslouží k objednávání pacientů na vyšetření, očkování a výdeji výsledků vyšetření

Kontakty na veškeré společnosti skupiny AGEL najdete v sekci Společnosti skupiny AGEL

Online formuláře: