Logo

PARTNER VAŠEHO ZDRAVÍJsme součástí skupiny AGEL, největšího soukromého poskytovatele zdravotní péče ve střední Evropě.

Rychlý kontakt

+420 582 315 111
+420 582 359 169
+420 582 359 170

O nemocnici

Prostějovská porodnice znovu přivítá nastávající rodiče na Dni otevřených dveří

11.9.2017

Oblíbenou každoroční akci pro nastávající maminky a tatínky i jejich blízké pořádá už tuto středu 13. září Nemocnici Prostějov, která je členem skupiny AGEL. Zdejší gynekologicko-porodnické oddělení otevře své brány v rámci Dne otevřených dveří a všem zvědavých příchozím nabídne prohlídky porodního sálu, oddělení i ambulancí, rady ohledně příjezdu do porodnice a také diskuzi se zdravotníky. Akce startuje ve 14 hodin a vstup na ni je zdarma.

„Smyslem Dne otevřených dveří je především seznámit budoucí maminky a tatínky s porodnicí, jejími prostory i možnostmi. Později, až k nám pak přijedou již s rozběhnutým porodem, už díky tomu určitě nebudou muset bloudit areálem ani se strachovat, zda mají vše potřebné,“ vysvětluje Bc. Věra Tisoňová, vrchní sestra gynekologicko-porodnického oddělení Nemocnice Prostějov s tím, že podzimní den otevřených dveří se porodnice rozhodla uspořádat kvůli velkému zájmu ze strany budoucích rodičů. „Podobnou akci jsme letos pořádali již v dubnu, kdy k nám dorazilo 120 návštěvníků, a to nejen z řad nastávajících maminek, ale také tatínků, babiček či mladých žen, které teprve rodinu plánují,“ doplnila Věra Tisoňová.

Součástí Dne otevřených dveří je přitom kromě prohlídky prostor i výklad porodních asistentek ohledně chodu porodnice, průběhu porodu či péče o novorozené miminko, a také prezentace produktů pro maminky a děti.

„V momentě, kdy se již porod rozběhne, není vždy prostor na debaty nebo pomyšlení na dotazy. Už před porodem proto maminky seznamujeme s tím, co je při porodu čeká, jaké jsou jejich možnosti a co vše jim nabízíme během porodu i v prvních dnech po něm,“ dodává Věra Tisoňová.

Den otevřených dveří proběhne v prostorách gynekologicko-porodnického oddělení Nemocnice Prostějov ve středu 13. září od 14 do 18 hodin. Zájemci mohou přicházet kdykoliv v tomto čase, zdarma a bez objednávky.

 

Zpět

Kontakt pro média

e-mail: press@agel.cz

Kontakt neslouží k objednávání pacientů na vyšetření, očkování a výdeji výsledků vyšetření

Kontakty na veškeré společnosti skupiny AGEL najdete v sekci Společnosti skupiny AGEL

Online formuláře: