Logo

PARTNER VAŠEHO ZDRAVÍJsme součástí skupiny AGEL, největšího soukromého poskytovatele zdravotní péče ve střední Evropě.

Rychlý kontakt

+420 582 315 111
+420 582 359 169
+420 582 359 170

O nemocnici

V Nemocnici Prostějov se bude slavit 10 let s AGELEM

13.6.2017

Na nevšední oslavu 10. výročí založení společnosti Středomoravská nemocniční se mohou těšit pacienti, zaměstnanci i široká veřejnost. V letošním roce je tomu přesně deset let, co sloučením tří nemocnic v Prostějově, Přerově a Šternberku vznikla společnost Středomoravská nemocniční, která byla pronajata od 1. července 2007 skupině AGEL. Slavnostní akce se uskuteční v sobotu 17. června od 14.00 hodin v areálu Nemocnice Prostějov.

„Srdečně zveme všechny na výroční akci „10 let s AGELEM“. Chtěli bychom touto akcí poděkovat našim pacientům za důvěru, kterou v nás vkládají a nabídnout jim krátkou ukázku toho, jak jim můžeme pomoci v péči o vlastní zdraví. Zároveň chceme poděkovat i našim zaměstnancům, pozvat do nemocnice i jejich rodiny, aby všichni společně strávili zajímavé chvíle,“ uvedla předsedkyně představenstva Středomoravské nemocniční MUDr. Marie Marsová, MBA, s tím, že vstup na akci je zdarma.

V rámci akce si na své přijdou návštěvníci všech věkových kategorií. Na děti čeká skákací hrad, výtvarná dílna, malování na obličej a spousta soutěží. Dospělí mohou využít široké škály preventivních programů, kde si mohou nechat změřit krevní tlak, hladinu cukru v krvi, bodymass index, nitrooční tlak, zopakovat si první pomoc nebo se podívat na ukázku koupání a přebalování novorozenců. Mnoho návštěvníků jistě bude zajímat také výstava kuriozit ze zdravotnické praxe nemocnic v Prostějově, Přerově a Šternberku. „Součástí slavnostní akce bude také vyhlášení „Nejlepšího zaměstnance“ společnosti Středomoravská nemocniční, kterou si zaměstnanci zvolí na základě probíhající ankety,“ doplnila MUDr. Marie Marsová, MBA.

Za jubilejních deset let se v nemocnicích Středomoravské nemocniční narodilo téměř 30 tisíc dětí, bylo hospitalizováno 490 tisíc pacientů, provedeno 160 tisíc operací a téměř 6 milionů ambulantních vyšetření. I to je důvod, proč si toto významné jubileum připomenout. O pacienty v těchto nemocnicích denně pečuje téměř dva tisíce zaměstnanců.

 

 

Zpět

Kontakt pro média

e-mail: press@agel.cz

Kontakt neslouží k objednávání pacientů na vyšetření, očkování a výdeji výsledků vyšetření

Kontakty na veškeré společnosti skupiny AGEL najdete v sekci Společnosti skupiny AGEL

Online formuláře: